Te afli aici:

Mens.ro - Cadouri pentru barbati

Politica de confidentialitate

Contul meu

Am uitat parola

Conditii de returnare

Cum cumpar?

Cum platesc?

Livrare

Satisfactie 100%

Cadouri pentru firme

Reduceri si oferte speciale

Politica de confidentialitate

Termeni si conditii

Politica de cookie-uri

Harta site

Contact

Politica de confidentialitate

Zona ajutor clienti Mens.ro - magazin online de cadouri pentru barbati

SC FunGift SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la nr. 9696
 
Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.
 
Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Sc FUNGIFT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.
 
Dreptul de a va modifica si stege datele detinute de MENS.ro
MENS.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand.
 
Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe MENS.ro implica o parola.
 
Feedback
Noi oferim posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.
 
Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti. Va multumim ca folositi MENS.ro
FII PRIMUL CARE AFLA NOUTATILE despre cadouri la Mens.ro
Confidentialitate ...
Activitatea acestui magazin online de cadouri se desfasoara conform urmatorului Regulament
SC FunGift SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. 9696

Protectia consumatorului