Te afli aici:

Mens.ro - Cadouri pentru barbati

Conditii de returnare

Contul meu

Am uitat parola

Conditii de returnare

Cum cumpar?

Cum platesc?

Livrare

Satisfactie 100%

Cadouri pentru firme

Reduceri si oferte speciale

Politica de confidentialitate

Termeni si conditii

Politica de cookie-uri

Harta site

Contact

Conditii de returnare

Zona ajutor clienti Mens.ro - magazin online de cadouri pentru barbati

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati cadouri online. Daca nu sunteti incantat de cadourile cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Clientii Mens.ro pot returna produsele cumparate, de preferat in ambalajul original, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Clientul este responsabil pentru “diminuarea valorii produselor rezultate din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si funcctionarii produselor”, conform OUG 34/2014, cu modificarile in vigoare.

Pentru a putea returna un produs textil, acesta trebuie sa nu fi fost purtat, sa nu fie deteriorat si sa aiba atasate toate etichetele cu care a fost livrat.Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Mens.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Sau completeaza formularul de mai jos:Model retragere contract – Mens.ro

Model de retragere pe baza Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)

Catre FUNGIFT SRL, Str. Academiei 39-41, Parter, Cam.2, sector 1, Academiei Office Building, Bucuresti

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse/servicii:

Produs:

1.

2.

3.

Data comenzii.......................................

Numele dvs...........................................

Adresa dvs.............................................

Data Semnatura (numai in cazul in care cererea este intocmita pe hartie)

Dreptul consumatorului de retragere, pe baza Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)

Informatii pentru consumatori

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand:

- de la ziua incheierii contractului (in cazul unui contract de prestari de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apa, gaze naturale, energie electrica, atunci cand acestea nu prevad vanzarea intr-un volum limitat sau cantitate stabilita, de energie termica sau concinuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese (in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti)

sau

- de la ziua la care intrati, dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a primului produs (in cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata)

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta catre FUNGIFT SRL, str Academiei 39-41, Parter, Cam. 2, Sector 1, Academiei Office Building, sector 1 sau e-mail pe adresa office@cadouripentrubarbati.ro.

In acest scop, puteti folosi modelul de retragere de mai sus; folosirea lui nu este insa obligatorie. De asemenea, puteti completa si transmite electronic formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

"Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica sau PFA nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

FII PRIMUL CARE AFLA NOUTATILE despre cadouri la Mens.ro
Confidentialitate ...
Activitatea acestui magazin online de cadouri se desfasoara conform urmatorului Regulament
SC FunGift SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. 9696

Protectia consumatorului